LUKK

Bildebehandling og foto

Vi hjelper deg med alle typer bildebehandling.

Ofte kan et bilde sette tonen for alt du ønsker å si. Mennesker er laget slik at vi husker bedre jo flere inntrykk vi får. Det kan være inntrykk i form av lyd, bilder, tekst eller handlinger. Kombinasjonen av lyd, bilde og tekst brukes i dag i de fleste medier for å fremme tydelige budskap. God bildebehandling handler om å gjøre et bilde eller fotografi best mulig for det mediet det skal brukes i.

Ikke alle bilder er perfekte i utgangspunktet. Vi i CreoPark kan hjelpe deg å reparere ødelagte bilder, redigere objekter på bilder og skape illustrasjoner for å få på plass akkurat den kombinasjonen du ønsker for å fortelle din historie, eller selge ditt produkt. Vi benytter markedsledende programvare som Adobe Photoshop til bilder og Illustrator til logoer og illustrasjoner, og innehar sterk kompetanse på begge deler. Kanskje trenger du å få digitalisert historiske bilder, eller du har et gammelt bilde som du ønsker å gjøre nytt. Å fjerne riper, reparere farger, fjerne røde øyne er blant de oppgavene vi kan hjelpe dere med.

Har du gode bilder som du skulle ønske var enda skarpere, hadde enda klarere farger, eller som rett og slett har feil utsnitt?

Kontakt oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med eksisterende eller nytt fotomateriell.

Relaterte prosjekter