LUKK

Branding og markedsføring

Bygging og markedsføring av din merkevare.

Merkevarebygging er en av de viktigste aspektene ved enhver bedrift. En effektiv merkevarestrategi gir deg en stor fordel i et konkurranseutsatt marked. Hvordan, hva, hvor, når og til hvem har du tenkt på å kommunisere og levere ditt budskap?

Merkevaren din er ditt løfte til dine kunder. Du bør fortelle de hva de kan forvente av dine produkter og tjenester, og hva som skiller deg fra konkurrentene. En konsekvent og strategisk merkevarebygging kan bidra til å styrke din merkevare og skape merverdi for dine produkter eller tjenester.

For å etablere en tilstedeværelse i forbrukerens sinn og tiltrekke og beholde kunder er det nødvendig å ha en klar og relevant merkevarestrategi. Man må være bevisst på hva man kommuniserer både visuelt og verbalt. Det handler om å skape et differensiert navn og bilde som fanger essensen av din merkevare.

Grunnlaget for din merkevare er din logo, nettsted, reklamemateriell og emballasje – som alle bør kommunisere din merkevare. Å være konsekvent i bruk av farger, logo, utseende og følelse hele veien er essensielt for å lykkes.

Relaterte prosjekter