LUKK

Søkemotoroptimalisering og webanalyse

Vi hjelper deg å bli sett på nett.

Et godt innhold er nøkkelen til en god nettside. Tiden da en kunne liste opp hundrevis av mer eller mindre relevante søkeord for å få flere klikk inn på siden, er heldigvis forbi. I dag benytter søkemotorene avanserte analyseverktøy for å kartlegge innholdet på din nettside. De sammenligner dere med andre aktører som tilbyr de samme tjenestene, og belønner de som har gjort den beste jobben på innhold med en høyere plassering i søkemotoren. For å bli synlig, må dere være tilstede og relevante. Søkemotoroptimalisering, eller SEO, handler om å skreddersy deres nettside på en slik måte at den kommer høyere opp på listen over sider som tilbyr de tjenestene og produktene dere tilbyr. 

Når du velger SEO fra CreoPark, vil vi fortløpende vurdere din bedrifts synlighet på internett, og holde dere oppdatert med statistikker, måling og webanalyse, offsite og onsite SEO og forslag til eventuell SEM ( Search Engine Marketing ).

CreoPark tilbyr alt fra rådgivning for helt enkel søkemotoroptimalisering ( SEO – Search Engine Optimization ) til SEM kampanjer på Google AdWords, og oppfølging på Google Analytics og Google Trends. Vi vektlegger gjennom responsiv design at din side skal se bra ut på alle plattformer og ved bruk av SEO og SEM dukke opp i relevante søkemotorer. (Safari, Chrome, Firefox, Bing/Edge)

Relaterte prosjekter