LUKK

Webstrategi og onlinekampanje

Ta de rette digitale valg for din bedrift.

I dagens samfunn, der alt skal gå raskere, nå ut til flere, helst ikke støte noen, og i hvert fall ikke koste noe, er valg av digital samarbeidspartner kanskje det viktigste ditt firma gjør. En klar webstrategi, koblet opp mot en onlinekampanje, kan gi en kraftig økning i trafikk til deres nettside, og vi i CreoPark vet at alt du gjør, sender et budskap til dine kunder og partnere. For oss er det en selvfølge å utvikle en responsiv nettside som dukker opp i søk og ser bra ut uansett om kundene dine søker deg opp på PC, Mac, nettbrett eller mobiltelefon. Vi vet også at pene bilder og fancy oppsett alene ikke selger din nettside, hverken til søkemotorer eller kunder, og legger derfor stor vekt på at vi gjennom kommunikasjon og samarbeid kommer frem til relevant og godt innhold.

Hos oss får du eksperthjelp både på tekst, bilder, web, lyd og 3D. Vi hjelper deg også med å få på plass effektiv søkemotoroptimalisering (SEO) og gode Google AdWords-kampanjer. Skal en holde tritt med konkurrentene så må en planlegge og ligge i forkant. En bør alltid både en kortsiktig og langsiktig strategi for både bedriften generelt og web spesielt.

Kortsiktig vs langsiktig perspektiv

Begge deler er essensielle i en god webstrategi. Still deg følgende spørsmål:

  • Hvordan kan min bedrift få umiddelbar avkastning fra webutvikling?
  • Hvor skal vi være om ett år? 
  • Hvilken retning vil min bedrift gå?
  • Hvor skal vi være om fem år?
  • Hvordan kan nettsiden min vise dette for kunder, samarbeidspartnere og investorer?

Merkevarebygging

Hvordan ønsker du at din bedrift skal fremstå? Hva er deres viktigste verdier? En bedrift må være synlig og må kunne skille seg ut fra sine konkurrenter. Nettsiden må ha en wow-faktor, logoen må være gjennomtenkt og utført av dyktige designere. Tekst på nettsiden må gjennom en språkvask eller i det aller minste utsettes for rigid korrekturlesing. Identiteten må bestemmes, bygges og være tydelig. Design og funksjon må samsvare. Budskapet må komme tydelig frem.

Strategi

Vi analyserer eksisterende nettsider og tilbyr rådgivning innen design, innhold og tekst. Vi kan hjelpe deg med å bli mer synlig gjennom:

  • søkemotoroptimalisering (SEO) sørger for at du blir oppdaget i søkemotorene
  • sosiale medier som Facebook, Twitter, Instagram
  • AdWords, annonsering og kampanjer for bedriften
  • Google Analytics
  • Målrettet markedsføring

Hvordan går vi frem?

Vi holder først en workshop der vi samarbeider og kartlegger ønsker, behov og målsetting. Videre så ser vi på visjonene til bedriften, med fokus på strategi, målgrupper og kundeforventninger. Så går vi gjennom innhold, funksjoner, strukturer, brukermål og brukervennlighet. Ved lansering så finjusterer vi og følger opp med bistand og opplæring.

Relaterte prosjekter