LUKK

Webdesign og brukeropplevelse

Gjør valget enkelt for dine brukere.

Det er viktig å ha flere tanker i hodet samtidig når en jobber med nettsider. Nettsidene skal kunne leses på alle enheter, såkalt responsiv webdesign, de skal dukke opp i søkemotorer, gjerne ved hjelp av SEO – søkemotoroptimalisering, og de skal gi brukerne av nettsiden en positiv opplevelse og den relevante informasjonen de søker.

Et godt webdesign gir brukeren en god opplevelse når de kommer inn på en nettside. For oss i CreoPark betyr god design ikke bare at en side er pen å se på, men at den også er enkel å navigere og at det er lett å finne den informasjonen en søker etter.

En god webside gir brukeren også muligheter for interaksjon, både gjennom kommentarer, kontaktskjema, linker til andre relevante sider og muligheter og ikke minst sosiale medier.

Alle våre websider er responsive, det vil si at de vil se bra ut både på din iPhone eller Samsung Galaxy, samt på nettbrett og datamaskiner. Dette gjør også at din side vil rangeres over andre sider som ikke er mobilvennlige i de ulike søkemotorene.

God design og gjennomtenkt utforming er med andre ord helt essensielt for at akkurat din webside skal dukke opp når folk søker etter de produkter og tjenester du tilbyr.

Relaterte prosjekter