LUKK

Postproduksjon lyd og bilde

Prosessen å sette det hele sammen til en ferdig film.

I postproduksjonsfasen kommer det hele sammen til det ferdige produktet. Som oftest er dette siste ledde i prosessen vi har med våre kunder, men vi kan også bli kontaktet for å gjøre spesifikke oppgaver som klipp og visuelle effekter.

Vi benytter oss av industristandardene: Autodesk 3D Studio Max, Blackmagic Design Fusion, Pixologic Zbrush og Adobe CC programmer som After Effects og Premiere Pro.

Våre tjenester innen postproduksjon:

Klipp

Vi har en oppdatert og kraftig klippesuite som kan håndtere både små og store prosjekter.

Lyd

Vi tar hånd om alt fra lyddesign, voiceover og musikk. Det vi eventuelt ikke kan gjøre inhouse, kan vi få til gjennom våre samarbeidspartnere.

Motion Graphics, Compositing og Color Grading

Hver film har behov for et unikt uttrykk gjennom fargetoner og grafiske element. Vi hjelper deg å gi ditt produkt det særpreget det trenger for å nå ut til din målgruppe.

VFX

Vi kan også ta på oss arbeid innen visuelle effekter. Alt fra matte painting og opprensking av greenscreen opptak til 3d modellering og animering.

Ferdigstilling og arkivering

Vi gjør vi filmen klar til distribuering gjennom de visningsmediene du ønsker. Råmaterialet vil bli lagret i vårt system slik at det er muligheter for endringer på et senere tidspunkt.

 

Relaterte prosjekter